Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πράσινη μετακίνηση.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα της Taxiplon για την ενίσχυση της πράσινης μετακίνησης στην Ελλάδα αποτελεί η νέα συνεργασία της με την Blink Charging Hellas. Τώρα οι επαγγελματίες οδηγοί ηλεκτρικών ταξί της εταιρείας μας έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσίες φόρτισης.

e-Smart box

Έχεις e-shop ; Σου έχουμε την λύση για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Δώσε στους πελάτες την επιλογή άμεσης παράδοσης παραγγελίας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα e-smart box για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.

Nissan και Taxiplon κυκλοφορούν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα!

H Taxiplon σε συνεργασία με τη Nissan, φέρνει το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, πρωτοπορώντας με τη χρήση ηλεκτροκίνησης στις καθημερινές διαδρομές του επιβατικού κοινού και κάνοντας τις μετακινήσεις πιο φιλικές για το περιβάλλον.

Ψηφιακή διαφήμιση στο εσωτερικό των ταξί

Διαφημιστείτε εν κινήσει στους επιβάτες της Taxiplon!

Νέος τρόπος κλήσης ταξί με Viber!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ταξί έρχεται άμεσα και εύκολα και απλά με κλήση μέσω viber.

Η εμπειρία του να είσαι γυναίκα οδηγός ταξί.

Η συνεργάτιδά μας μίλησε στη Lifo και εξήγησε πώς είναι να είσαι γυναίκα σε ένα επάγγελμα όπου κυριαρχούν οι άνδρες όπως αυτό του οδηγού ταξί.

Θέλεις ταξί; Κάλεσέ το με Bonus!

Τώρα, αν είσαι κάτοχος της κάρτας Alpha Bank Bonus έχεις τη δυνατότητα να συλλέγεις bonus πόντους στις καθημερινές σου διαδρομές με Taxiplon αλλά και να τους εξαργυρώνεις στα συνεργαζόμενα ταξί κερδίζοντας ακόμα περισσότερο!

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK