fb

5 μυστικά για έξυπνους επιβάτες!

Είναι πολλές οι φορές που πρέπει να πάει κανείς στο κέντρο της πόλης για ένα επείγον ραντεβού ή κάποια υποχρέωση και μια σύντομη διαδρομή ξαφνικά φαντάζει «βουνό». Καταλαβαίνεις φυσικά τι σημαίνει αυτό… Δεν βρίσκεις να παρκάρεις ούτε ποδήλατό και στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα πρέπει να περιμένεις υπομονετικά για να εξυπηρετηθείς από τα μέσα συγκοινωνίας καθώς και να προβλέψεις πιθανές καθυστερήσεις.

Τι κάνεις λοιπόν; Κατεβάζεις τη νέα εφαρμογή Taxiplon Passenger σε χρόνο μηδέν και πραγματικά σώζεσαι!

Με το… «θαυματουργό» αυτό application περασμένο στο κινητό σου, το μόνο που χρειάζεσαι πια είναι 5  top συμβουλές για κάθε φορά που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ταξί, ώστε να διασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση:

Ενημερώσου από πριν για το κόστος της διαδρομής ώστε να προφυλαχθείς από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καλώντας ένα ταξί, δίνοντας το ακριβές σημείο παραλαβής και φυσικά τη διεύθυνση προορισμού, η εφαρμογή Taxiplon σου εμφανίζει αυτόματα το κόστος της διαδρομής. Φυσικά, επειδή υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όπως η κίνηση ή ο καιρός, το κόστος που δίνεται είναι κατά προσέγγιση αλλά συνήθως πολύ έγκυρο. Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζεις από πριν τι θα πληρώσεις και τι χρήματα πρέπει να έχεις μαζί σου.

Γλίτωσε χρόνο και κόπο με μια έξυπνη κίνηση από την άνεση του σπιτιού σου.

Αντί να ψάχνεις στο δρόμο για ελεύθερο ταξί, καλείς ένα με την εφαρμογή της Taxiplon και εκμεταλλεύεσαι τα λεπτά που θα μεσολαβήσουν μέχρι να έρθει για να ετοιμάσεις τα πράγματά σου στην άνεση του σπιτιού σου. Μπορείς ακόμα να παρακολουθείς την πορεία του ταξί σε real time καθώς έρχεται να σε παραλάβει!

Βεβαιώσου για την ασφάλειά σου σε κάθε διαδρομή πριν ακόμα μπεις στο ταξί.

Είναι πολύτιμη η αίσθηση της ασφάλειας που έχεις όταν μπορείς να επιλέξεις τον οδηγό, να γνωρίζεις από πριν το όνομά του, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ή ακόμα να ξέρεις ότι μπορείς να τον ξαναβρείς αν ξεχάσεις κάτι μέσα στο ταξί.

Δώσε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Με την εφαρμογή της Taxiplon, η επικοινωνία είναι πάντα ανοιχτή και μπορείς να στείλεις μήνυμα στον οδηγό δίνοντάς του επιπλέον διευκρινίσεις για να σε εξυπηρετήσει. Για παράδειγμα, να τον προειδοποιήσεις ότι μεταφέρεις πολλές αποσκευές ή ό,τι άλλο νομίζεις.

Οργάνωσε τα ραντεβού σου με σιγουριά για να είσαι πάντα στην ώρα σου.

Το καλύτερο όμως είναι για το τέλος… Η εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να κανονίσεις ένα ή περισσότερα ραντεβού με ταξί! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να οργανώσεις το πρόγραμμά σου για πολλές εβδομάδες διασφαλίζοντας ότι θα ειδοποιηθείς εγκαίρως με μήνυμα υπενθύμισης και ότι ένα οδηγός θα είναι στην πόρτα σου τη σωστή στιγμή ώστε να είσαι πάντα με άνεση στην ώρα σου!

Τί άλλο να ζητήσει κανείς; Ταξί με ένα κλικ!

Share this post