fb

Συνέδριο Ταξί στο Λας Βεγκας. Η Taxiplon στην 100η επέτειο της διοργάνωσης!

Ένα από τα σπουδαιότερα συνέδρια στο χώρο του ταξί, πραγματοποιήθηκε στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου 2018, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Αυτή ήταν η 100η επέτειος της διοργάνωσης, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Caesar’s Palace, υπό την αιγίδα της TLPA, του συνδέσμου Ταξί, Λιμουζίνας και μεταφοράς ατόμων με ειδικές ανάγκες (Taxicab, Limousine and Paratransit Association). Tην TAXIPLON εκπροσώπησε ο πρόεδρος της εταιρίας Α. Κατσαντώνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ν. Νικολάου.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν εκατοντάδες εκπρόσωποι από το χώρο των μεταφορών και του ταξί, κυρίως από τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική αλλά και την Ευρώπη. Κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν η προβολή των σπουδαιότερων ζητημάτων του χώρου, οι προκλήσεις του μέλλοντος αλλά και οι τεχνολογικές εξελίξεις που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια στον χώρο των μετακινήσεων.

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από εξειδικευμένους αναλυτές και επαγγελματίες της αγοράς, σχετικές με θέματα ασφάλειας, αυτόνομης μετακίνησης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς οδηγούς και μεταφερόμενους.

Στο τελευταίο σκέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μεγαλύτερους προμηθευτές αυτοκινήτων, λογισμικού και τεχνολογικών εφαρμογών, στην έκθεση (trade show) που πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη και την τρίτη μέρα της διοργάνωσης.

Οι εκπρόσωποι της TAXIPLON ήρθαν επαφή με κορυφαία στελέχη του χώρου του ταξί και συζήτησαν την προοπτική άμεσων και έμμεσων συνεργιών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της εταιρίας καθώς και την υιοθέτηση εξελιγμένων τεχνολογικών εφαρμογών όπως επιτάσσει η ιστορία και η φιλοσοφία της Taxiplon. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στην ανακοίνωση των εμπορικών συμφωνιών που επιτεύχθηκαν στην εκδήλωση αυτή!

Share this post