fb

Δυναμικό παρόν της Taxiplon στην έκθεση Taxi Show 2018.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η έκθεση Taxi Show 2018 το Σαββατοκύριακο 1&2 Δεκεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η Taxiplon έδωσε για ακόμα μια φορά δυναμικά το παρόν παρουσιάζοντας καινοτόμες προτάσεις τεχνολογίας για το μέλλον του κλάδου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μεταφορικού έργου της εταιρίας, τις ευκαιρίες συνεργασίας για τους οδηγούς και τα οφέλη των εφαρμογών της που αναβαθμίζονται συνεχώς.

Με την παρουσία της στην έκθεση, η Taxiplon εξέφρασε τη στρατηγική της που έχει ως στόχο τη συνεχή αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση οδηγών και επιβατών.

Ακόμα, οι επαγγελματίες οδηγοί που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Taxiplon, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/12 παρουσία συμβολαιογράφου και χάρισε σε ένα τυχερό, τον κύριο Αγριόγιαννη Δημήτριο από το Άστρος Κυνουρίας, ένα Skoda Octavia 7!

Δείτε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ στο παρακάτω link: https://www.antenna.gr/watch/1244865/dynamiko-paron-tis-taxiplon-stin-ekthesi-taxi-show-2018

Share this post