fb

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Marriott Athens, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας της Taxiplon για το έτος 2019. Kαλεσμένοι, συνεργάτες και προσωπικό της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευχάριστο πρωινό coffee break. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χ. Σπίρτζης, ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Τ. Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Θ. Λυμπερόπουλος καθώς και άλλα μέλη του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του πρόεδρου της Taxiplon, κ. Α. Κατσαντώνη και στη συνέχεια, ακολούθησαν ομιλίες των κυρίων Πετρόπουλου, Λυμπερόπουλου και Σπίρτζη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Νικολάου παρουσίασε τον απολογισμό του έτους 2018 και ανακοίνωσε τα πλάνα της εταιρείας για το 2019, παρουσιάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά, την νέα εφαρμογή της Taxiplon.

Η εφαρμογή Taxiplon Passenger είναι ένα έργο, για την επίτευξή του οποίου η Taxiplon συνεργάστηκε με 6 ελληνικές εταιρίες (ATCOM, IQTAXI, EVERYPAY, MODULUS, CONNECT LINE, ARTIFIED WEB). Στόχος είναι η δημιουργία ενός τεχνολογικού προϊόντος που θα κάνει εύκολη, άμεση και ευχάριστη την εμπειρία του επιβάτη, προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση και νέες δυνατότητες στον χρήστη, όπως κράτηση ραντεβού και πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Τη νέα αυτή προσπάθεια της Taxiplon σχολίασαν θετικά όλοι οι καλεσμένοι ομιλητές, εστιάζοντας στη σημασία μιας επιχειρηματικής πρωτοβουλίας που έχει δημιουργηθεί αμιγώς από Ελληνικές εταιρίες.

Ακολούθησε βράβευση συνεργαζόμενων οδηγών της Taxiplon που διακρίθηκαν στην προσπάθειά τους να εξυπηρετηθούν όλο και περισσότεροι επιβάτες ταξί. Ακόμα, αναδείχθηκαν 5 τυχεροί μέσω κλήρωσης που κέρδισαν δωρεάν συνδρομές Taxiplon και ένα 3ήμερο ταξίδι στη Μάλτα!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παραδοσιακή κοπή της πίτας και ευχές όλων για μια πετυχημένη και δημιουργική χρονιά.

Share this post