fb

Έναρξη Τουριστικής Περιόδου για την Taxiplon

Την Κυριακή 14/4 η Taxiplon, με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, κάλεσε τους οδηγούς που εξυπηρετούν Executive και Business Class πελάτες σε μια συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας στο ξενοδοχείο The Margi.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Νικολάου παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα μιας ιδιαίτερα πετυχημένης χρονιάς που ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας στο πελατολόγιο της Taxiplon περισσότερο από 350 εταιρίες και πάνω από 100 μεγάλα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια, ο Υπεύθυνος Στόλου κ. Μ. Βεντούρας, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους με οδηγίες για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών, υπενθυμίζοντας σε όλους το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο οποίο στοχεύει η Taxiplon. Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Taxiplon κ. Α. Κατσαντώνης δράττοντας της ευκαιρίας να απαντήσει σε ερωτήματα των καλεσμένων.

Στο τέλος της βραδιάς, οι συνεργάτες απόλαυσαν ένα ποτήρι κρασί στο αίθριο του ξενοδοχείου και είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν σε φιλική ατμόσφαιρα σκέψεις και θέματα που αφορούν στις ιδιαιτερότητες του κλάδου.

Share this post