fb

Ψηφιακή διαφήμιση στο εσωτερικό των ταξί

Ένα νέο μέσο ψηφιακής προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων στο εσωτερικό των ταξί είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο από την Taxiplon. Προσφέροντας τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού μηνύματος μέσω ψηφιακής τεχνολογίας, οι διαφημιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μ’ ένα κοινό που ανανεώνεται διαρκώς!

Αξιοποιώντας το στόλο των συνεργαζόμενων οχημάτων ως κανάλι επικοινωνίας, προσφέρεται στοχευμένη προβολή μηνυμάτων σε ψηφιακή οθόνη 10” τοποθετημένη στο προσκέφαλο του καθίσματος. Το διαφημιστικό μήνυμα προβάλλεται σε περιβάλλον όπου οι πηγές απόσπασης προσοχής είναι περιορισμένες και η προβολή ενεργοποιείται μόνο βάσει προκαθορισμένων παραμέτρων στόχευσης.

Κάθε διαφημιζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη στόχευση του κοινού με παραμέτρους όπως το γεωγραφικό στίγμα, η ημέρα και η ώρα αλλά και επιπλέον επιλογές για ακόμα πιο αποτελεσματική και πάντα ολοκληρωμένη προβολή μηνυμάτος χωρίς διακοπή. Κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών προγραμμάτων, παρέχονται τακτικές αναλυτικές μετρήσεις για το πλήθος των θεατών, τη χρονική διάρκεια παρακολούθησης και άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν αξιόπιστη ανάλυση κοινού.

Για αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες της ψηφιακής διαφήμισης σε ταξί καλέστε στο 214.41.65.682 για να κανονίσετε μια παρουσίαση.

Share this post