fb

Nissan και Taxiplon κυκλοφορούν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα!

H Taxiplon σε συνεργασία με τη Nissan, φέρνει το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, πρωτοπορώντας με τη χρήση ηλεκτροκίνησης στις καθημερινές διαδρομές του επιβατικού κοινού και κάνοντας τις μετακινήσεις πιο φιλικές για το περιβάλλον.

Στην τελετή παράδοσης του πρώτου ηλεκτρικού ταξί, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., Ο Πρόεδρος της Taxiplon A.E., Αργύρης Κατσαντώνης δήλωσε: «Στην Taxiplon παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που συντελούνται στον κλάδο της τεχνολογίας των αστικών μεταφορών και των ταξί.  Χαιρόμαστε που εντάσσουμε στον στόλο μας το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, προσφέροντας ακόμη μία καινοτομία στην υπηρεσία των πελατών μας. Ευχαριστούμε την Nissan- Θεοχαράκης, για την υποστήριξη που μας παρείχε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας για την εισαγωγή του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος στον χώρο του ταξί. Η Taxiplon με αυτήν την πρωτοβουλία, κάνει ένα πρώτο μικρό πρώτο βήμα προς την μείωση των ρύπων και του θορύβου που τόσο πολύ ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Αθήνας, προσφέροντας παράλληλα μία απαράμιλλη εμπειρία άνεσης στους επιβάτες που θα την επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη»

Η Taxiplon επέλεξε το Nissan LEAF για να φέρει το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην ελληνική αγορά. Με μπαταρία 62Kwh αναμένεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των ταξί και στην Ελλάδα, καθώς η αξιοπιστία του και οι τεχνολογίες που το συνοδεύουν, η κορυφαία άνεση για τον οδηγό και τους επιβάτες του, η μεγάλη αυτονομία, το εξαιρετικά οικονομικό κόστος χρήσης και συντήρησης, η εργονομία του και φυσικά η φιλικότητά του προς το περιβάλλον, θα αποτελέσουν τα απόλυτα πλεονεκτήματα για τον Έλληνα επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Αναζητώντας συνεχώς νέες λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας, η Taxiplon στοχεύει αυτήν η ενέργεια να είναι η αρχή μιας ιστορικής αλλαγής στον χώρο των αστικών μετακινήσεων και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό.

Share this post