fb

e-Smart box

e-Smart box

Έχεις e-shop ; Σου έχουμε την λύση για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Δώσε στους πελάτες την επιλογή άμεσης παράδοσης παραγγελίας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα e-smart box για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.

Last minute buyers

Άμεση αποστολή premium και καθημερινών προϊόντων. 

Η πλατφόρμα e-smart box είναι σχεδιασμένη από την taxiplon για να σου δώσει την δυνατότητα με λίγα κλικ να στείλεις άμεσα παραγγελίες σε πελάτες που αποφασίζουν να ψωνίσουν την τελευταία στιγμή. Τώρα μπορείς να εξυπηρετείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 365 μέρες τον χρόνο.

Live time tracking

Μια premium υπηρεσία χρειάζεται και την ανάλογη υποστήριξη.

Μπορείς να παρακολουθείς και να ενημερώνεσαι μέσα από την πλατφόρμα για όλα τα στάδια της παραγγελίας μέχρι και την παράδοση. Σου δίνεται επίσης η δυνατότητα  να ελέγχεις το σύνολο των παραγγελιών μέσα από ένα πλήρες report page. Εμείς αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση του οχήματος real time και εγγυόμαστε για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη σου.

e- Smart box integration

Κάλεσε τώρα για μια πλήρη παρουσίαση της υπηρεσίας e Smart Box

Αναλαμβάνουμε την διασύνδεση της πλατφόρμας μας με το e- shop σου ώστε να εμφανίζεται η επιλογή άμεσης παράδοσης με Taxiplon στους τρόπους αποστολής των παραγγελιών και το κόστος σε πραγματικό χρόνο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις την διεύθυνση και να πατήσεις άμεση κλήση.

Share this post