Η μετακίνηση γίνεται εμπειρία!

Η εταιρία Taxiplon ΕΛΛΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών συντονισμού μεταφορικού έργου στην Ελλάδα από το 2012. Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες, κατάφερε να έχει συνεχή ανοδική πορεία με αποτέλεσμα να είναι μια από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα. Με υπηρεσίες που επικεντρώνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και στον καθημερινό επιβάτη, με άρτια οργάνωση και επαγγελματισμό, με στόλο συνεργατών επιλεγμένων βάσει υψηλών προδιαγραφών, η Taxiplon διασφαλίζει για σας ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά από επαγγελματίες οδηγούς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η πρώτη επιλογή για τις μετακινήσεις σου

Είναι φυσικό να είμαστε η πρώτη επιλογή για τις μετακινήσεις με ταξί σε όλη την Ελλάδα, καθώς εξυπηρετούμε περισσότερους από 10.000 επιβάτες καθημερινά με μια ομάδα συνδρομητών που αποτελείται από 1.140 οχήματα στην Αττική και την επαρχία, από τα οποία 250 προσφέρουν υπηρεσίες Business Class.

Λόγοι υπερηφάνειας

Στην Taxiplon στοχεύουμε συνεχώς την κορυφή με προηγμένη και βραβευμένη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και εξαιρετικές υπηρεσίες προς τον επιβάτη. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει την Taxiplon της έχει χαρίσει μια θέση στο Diamonds of the Greek Economy 2014.

Ένα ταξί άμεσα κοντά σου

Εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό σε όλη την Ελλάδα

Θέλεις ταξί και το θέλεις τώρα ή αργότερα με ραντεβού; Κάλεσε στο 18222 και σε λιγότερο από 15” θα έχεις άμεση και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Ή κατέβασε και χρησιμοποίησε τη δωρεάν εφαρμογή Taxiplon στο κινητό σου, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Η εξυπηρέτηση Taxiplon προσφέρεται πάντα με υποδειγματική ευγένεια και επαγγελματισμό από το τηλεφωνικό κέντρο έως και τους οδηγούς.

Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών

Φαντάσου ένα στόλο αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών που ανανεώνεται συνεχώς. Αυτή είναι η ομάδα των συνδρομητών της Taxiplon που ελέγχεται τακτικά και προσφέρει δωρεάν wi-fi, δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πολλές άλλες ευκολίες και προνόμια. Αυτή είναι η ποιότητα Taxiplon που κάνει 10.000 επιβάτες να μας εμπιστεύονται καθημερινά και να απολαμβάνουν τις ποιοτικές υπηρεσίες μας.

Ασφάλεια και συνέπεια στις μετακινήσεις

Ο επαγγελματισμός των οδηγών που χρησιμοποιούν Taxiplon, αξιολογείται τακτικά και ελέγχεται η οδηγική τους συμπεριφορά. Ένα πλήρες ιστορικό κλήσεων είναι στη διάθεσή σου έτσι ώστε να μπορείς να δεις το όχημα και τον οδηγό που σε εξυπηρέτησε, καθώς και να έρθεις σε επαφή μαζί του. Τα οχήματά που σε εξυπηρετούν μέσω της Taxiplon, περνούν από τακτικό τεχνικό έλεγχο και αξιολογούνται βάσει αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας. Κι επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, αν μας το ζητήσεις, τοποθετούμε υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας παιδικά καθίσματα.

Οι πελάτες μας είναι η επιβράβευσή μας...

10000
Επιβάτες καθημερινά
100
Η καλύτερη εξυπηρέτηση
1140
Οχήματα
250000
Καθημερινά

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK