Γίνε οδηγός Taxiplon

Το να γίνεις μέλος μιας μεγάλης και διαρκώς ανερχόμενης ομάδας που εμπιστεύονται καθημερινά περισσότεροι από 10.000 επιβάτες είναι τόσο απλό όσο να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα. Γι’ αυτό, κάνε τώρα την πιο σωστή επαγγελματική κίνηση.
Τι θα κερδίσεις; Πολλά! Πάμε, λοιπόν!

Αύξησε τα έσοδά σου

Επωφελήσου από την άρτια τεχνολογική οργάνωση και το τεράστιο πελατολόγιο της Taxiplon και κάνε την εργασία σου αποδοτικότερη. Με την υποστήριξη του πρότυπου τηλεφωνικού κέντρου και της δωρεάν εφαρμογής Taxiplon περιορίζεις τις άσκοπες διαδρομές για αναζήτηση πελατών και κερδίζεις άμεσα εισόδημα.

Μπες στο Bonus Club

Γίνε συνεργάτης της Taxiplon και απόκτησε την προνομιακή κάρτα Bonus Club. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο προσφορών ειδικά για επαγγελματίες είναι στη διάθεσή σου. Χρησιμοποίησε την κάρτα Bonus Club και επωφελήσου με αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές σε επιλεγμένους προμηθευτές της Taxiplon: συνεργεία, εμπόρους ανταλλακτικών, ΚΤΕΟ, καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού, προγράμματα τηλεπικοινωνιών, τραπεζικές υπηρεσίες κ.α.

Απόλαυσε επαγγελματική ελευθερία

Όρισε το δικό σου πρόγραμμα εργασίας απλά με το πάτημα ενός κουμπιού! Επίλεξε πότε και για πόσο σε διευκολύνει να είσαι διαθέσιμος για την Taxiplon. Επωφελήσου από μια δυνατή συνεργασία χωρίς επιπλέον δεσμεύσεις.

Συμπλήρωσε σήμερα κιόλας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμο σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε τον αριθμό του κινητού σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το e-mail σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε την πόλη στην οποία εργάζεστε.
Παρακαλώ συμπληρώστε τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε πόσα χρόνια εργασίας έχετε σε ταξί.
Έχω εργαστεί σε εταιρία ταξί*
Εταιρία ταξί που έχω εργαστεί
Invalid Input
Πως μάθατε για εμάς;*
Παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα παραπάνω
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK