Περιηγήσεις Taxiplon

Ονειρεύεσαι να ανακαλύψεις κρυμμένες ομορφιές σε μια βόλτα φτιαγμένη στα μέτρα σου;
Οι συνεργάτες μας είναι κοντά σου με ευέλικτα πακέτα ξεναγήσεων βασισμένα στις δικές σου ανάγκες.
Επίλεξε σήμερα κιόλας έναν προορισμό και οργάνωσε μια ευχάριστη απόδραση σχεδιασμένη αποκλειστικά για σένα!

Κάνε κράτηση σήμερα και σχεδιάσε τη διαδρομή που σε ενδιαφέρει.

Βόλτα
στην Αθήνα

Μια μοναδική βόλτα στα πιο σημαντικά σημεία της Αθήνας προσαρμοσμένη στα μέτρα σας σύμφωνα με το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε. Επιλέξτε μια 4ωρη, 6ωρη ή ακόμα και 8ωρη περιήγηση, ξεκινώντας με την απαραίτητη βόλτα στην Ακρόπολη και κάντε ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία χιλιάδων χρόνων!

Σούνιο
Μονοήμερη Εκδρομή

Στη διαδρομή για το Σούνιο, χρυσαφένιες ακτές μας οδηγούν στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και συνεχίζουν ως τον τελικό προορισμό μας, τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα και τη μαγευτική θέα με το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα.

Δελφοί
Μονοήμερη Εκδρομή

Οδεύοντας για τον «ομφαλό της γης», όπως πίστευαν ότι ήταν στη αρχαιότητα  οι Δελφοί, μπορείτε να συμπεριλάβετε στην εκδρομή σας πολλά σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα τεράστιο αρχαιολογικό «πάρκο».

Μυκήνες
Μονοήμερη Εκδρομή

Μια αξέχαστη εκδρομή που περιλαμβάνει πέρασμα από την Αρχαία Κόρινθο, επίσκεψη στις Μυκήνες του βασιλιά Αγαμέμνονα με την περίφημη Πύλη των Λεόντων, τον Θησαυρό των Ατρειδών και φυσικά το Μουσείο των Μυκηνών.

Ολυμπία
Μονοήμερη Εκδρομή

Η Ολυμπία είναι ο τόπος όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες και στο σημείο αυτό κάθε τέσσερα χρόνια πραγματοποιείται η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Μια τοποθεσία όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη σύγχρονη εποχή.

 

Επίδαυρος
Μονοήμερη Εκδρομή

Φημισμένη ως ο τόπος όπου γεννήθηκε ο θεραπευτής Ασκληπιός, γιος του Απόλλωνα, η Επίδαυρος είναι γνωστή από την αρχαιότητα τόσο για το θεραπευτικό άσυλο όσο και για το θέατρό της το οποίο στις μέρες μας λειτουργεί και πάλι.

Μετέωρα
Μονοήμερη Εκδρομή

Τα Μετέωρα είναι ένας βραχώδης όγκος στην κεντρική Ελλάδα και φιλοξενούν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απόκρημνα χτισμένα μοναστικά συμπλέγματα της ορθόδοξης εκκλησίας, μετά από αυτό του Αγίου Όρους στο όρος Άθως.

Μυστράς
Μονοήμερη Εκδρομή

Η καστροπολιτεία του Μυστρά βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Ταΰγετος. Υπήρξε η πρωτεύουσα του βυζαντινού Δεσποτάτου του Μοριά κατά τον 14ο και τον 15ο αιώνα και σήμερα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στον επισκέπτη για να βιώσει ένα κομμάτι βυζαντινής ιστορίας.

Ναύπλιο
Μονοήμερη Εκδρομή

Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας και δίκαια θεωρείται η πιο ρομαντική και γραφική πόλη της Πελοποννήσου.

Μαραθώνας
Μονοήμερη Εκδρομή

Χαρίζοντας το όνομά του στο διασημότερο αγώνα δρόμου στον κόσμο, ο Μαραθώνας προσφέρει την ευκαιρία για μια μοναδική εκδρομή που θα συμπεριλαμβάνει τη Λίμνη του Μαραθώνα όπως επίσης και τον Τύμβο που στέκεται σε ανάμνηση της θρυλικής μάχης του Μαραθώνα το 490 π.Χ.

Βουλιαγμένη
Μονοήμερη Εκδρομή

Κάντε μια χαλαρωτική βόλτα στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Μια φυσική λίμνη του σχηματίστηκε πριν από 2.000 χρόνια και η θερμοκρασία της είναι, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μεταξύ 22 °C και 29 °C. Τα νερά της λίμνης έχουν θεραπευτικές και ιαματικές ιδιότητες.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK