Επίδαυρος Μονοήμερη Εκδρομή

Η εκδρομή μας στην Επίδαυρο περιλαμβάνει μια πρώτη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσουμε τη θέα στο σημείο όπου ο Σαρωνικός κόλπος ενώνεται με τον Κορινθιακό. Περπατώντας στη γέφυρα του Ισθμού θα έχουμε τη δυνατότητα να τραβήξουμε υπέροχες φωτογραφίες και, αν είμαστε τυχεροί, θα πετύχουμε κάποιο πλοίο την ώρα που διασχίζει το πέρασμα αυτό.

Στη συνέχεια, θα φτάσουμε στην Επίδαυρο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη διαδρομή έως το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Το θέατρο χτίστηκε τον 4ο αιώνα π.Χ. και θεωρείτε κόσμημα αισθητικής και ακουστικής έως και σήμερα.

Η Επίδαυρος συγκαταλέγεται στη λίστα με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί το πολύ δημοφιλές Φεστιβάλ Επιδαύρου, στο οποίο οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύγχρονα θεατρικά έργα αλλά και αρχαία, κάποια από τα οποία γράφτηκαν πριν 2.500 χρόνια! Θα σκαρφαλώσουμε έως την 55η σειρά θέσεων για να απολαύσουμε την ακουστική αλλά και την εντυπωσιακή θέα του περιβάλλοντα χώρου.

Στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την εκδρομή μας και πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα, μπορούμε να απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα στο λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου, με τις παραλιακές ταβέρνες και το γραφικό χωριό Λυγουριό, με τα μικρά εστιατόρια. 

Ενημερώστε μας για τα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν να επισκεφθείτε και θα διαμορφώσουμε την εκδρομή αυτή σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Πρέπει να δείτε:
τον Ισθμό της Κορίνθου  |  τον αρχαιολογικό χώρο της Κορίνθου  |  το Αρχαιολογικό Μουσείο Ασκληπιείου  |  το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου

Υπηρεσιακή Μονάδα:
Γραφείο Επιδαύρου:
Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας |  21 052, Λυγουριό (Περιφέρεια Αργολίδας) 

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: (+30) 27530 22 009 

Εισιτήρια:
Ολόκληρο: €12  |  Μειωμένο: €6
Ενιαίο Εισιτήριο περιλαμβάνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Ασκληπιείου και την Επίδαυρο

Από 01/11/2016 ως 31/03/2017 τιμή εισιτηρίου 6€

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK