Βουλιαγμένη Μονοήμερη Εκδρομή

Ξεκινώντας την ημερήσια εκδρομή μας στη Βουλιαγμένη θα απολαύσουμε την παραλιακή διαδρομή ακολουθώντας τη λεωφόρο Ποσειδώνος έως τη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Φτάνοντας στη λίμνη, είναι βέβαιο πως θα εκπλαγούμε από το φυσικό τοπίο και την ομορφιά του περιβάλλοντος.

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι μια φυσική λίμνη που σχηματίστηκε πριν από 2.000 χρόνια. Τα νερά της προέρχονται από βάθος 50 έως και 100 μέτρων και έχουν θερμοκρασία από 22 °C έως 29 °C, γεγονός που υποδεικνύει ότι υπάρχει με κάποιον τρόπο επικοινωνία με το ηφαιστιακό τόξο του Αιγαίου. Επιπλέον, η λίμνη τροφοδοτείται με γλυκό νερό σε βάθος 17 μέτρων. Συμπεριλαμβάνεται στις περιοχές του δικτύου Natura 2000.

Η Λίμνη έχει ιαματικές και θεραπευτικές ιδιότητες και συστήνεται για ρευματικές παθήσεις, αθλητικούς τραυματισμούς, διαταραχές του νευρικού συστήματος, δερματολογικές και γυναικολογικές παθήσεις.

Πέραν από την κολύμβηση, μπορούμε να χαρούμε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες όπως aqua aerobic και snorkeling.

Στο τέλος της εκδρομής μπορούμε να απολαύσουμε ένα ελαφρύ γεύμα στο ειδυλλιακό bar-restaurant που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη.

Μετά από μια τόσο αναζωογονητική εκδρομή θα επιστρέψουμε στην Αθήνα, νωρίς το απόγευμα. 

Ενημερώστε μας για τα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν να επισκεφθείτε και θα διαμορφώσουμε την εκδρομή αυτή σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Εισιτήρια:
Δευτέρα - Παρασκευή: €12  |  Σαββατοκύριακα & Αργίες: €13
Παιδιά έως 5 χρονών: δωρεάν είσοδος
Παιδιά από 5 έως 12 χρονών: €5.5
Φοιτητές: Δευτέρα - Παρασκευή: €8  |  Σαββατοκύριακα & Αργίες: €9
Κάτοικοι Αττικής: Δευτέρα - Παρασκευή: €10  |  Σαββατοκύριακα & Αργίες: €11 
Κάτοικοι Δήμου Βουλιαγμένης: Δευτέρα - Παρασκευή: €8  |  Σαββατοκύριακα & Αργίες: €9

 

 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK