Ταξί

Από μια απλή διαδρομή ταξί στην πόλη έως την αποστολή ενός δέματος, η Taxiplon είναι κοντά σου για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση χρειαστείς.

Κάλεσέ μας στο 18222

(αστική χρέωση πανελλαδικά από το δίκτυο ΟΤΕ)
1

Smart Box

Θέλεις να στείλεις έγγραφα, δέματα ή ακόμα και ένα δώρο εύκολα, άμεσα και οικονομικά;

Εξυπηρετήσου με την υπηρεσία Smart Box της Taxiplon με αξιοπιστία και οικονομία για οποιαδήποτε αποστολή μέσα στην πόλη. Κάλεσέ μας στο 18222 σήμερα κιόλας! Θα παραλάβουμε και θα παραδώσουμε το δέμα σου με ασφάλεια και ταχύτητα.

2

Σχολικά ραντεβού

Χρειάζεσαι έναν έμπειρο συνεργάτη για τη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο ή ακόμα και τη διασκέδασή τους;

Η Taxiplon σου παρέχει, κατόπιν συνεννόησης, προγραμματισμένα ραντεβού για ασφαλή, προσεκτική και υπεύθυνη μετακίνηση των παιδιών. Μεμονωμένα ή σε συνεννόηση με άλλους γονείς, έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ραντεβού που να εξυπηρετεί τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες.

3

Μεταφορές για λόγους υγείας

Επιθυμείς συνεπή, ασφαλή και άνετη μετακίνηση σε νοσοκομεία ή διαγνωστικά κέντρα για λόγους υγείας;

Για τις περιπτώσεις που χρειάζεσαι υποστήριξη στη μετακίνησή σου για λόγους υγείας, διευκολύνσου με την Taxiplon. Όρισε ένα ραντεβού και διασφάλισε άνετη και συνεπή μετακίνηση.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK