Ταξί

Από μια απλή διαδρομή ταξί στην πόλη έως την αποστολή ενός δέματος, η Taxiplon είναι κοντά σου για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση χρειαστείς.

Κάλεσέ μας στο 18222

(αστική χρέωση πανελλαδικά από το δίκτυο ΟΤΕ)
1

Smart Box

Στείλε άμεσα οτιδήποτε θελήσεις με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου.

Αναλαμβάνουμε την άμεση αποστολή δεμάτων, χριστουγεννιάτικων δώρων, κλειδιών, φακέλων, ρούχων, καλά σφραγισμένων τροφίμων, υπολογιστών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων, αγαθών άμεσης ανάγκης και πολλών άλλων προϊόντων.

Κάλεσε στο 18222 ώστε να ενημερωθείς για το κόστος της αποστολής και εμείς θα παραλάβουμε και θα παραδώσουμε το δέμα σου με ασφάλεια, ταχύτητα και διακριτικότητα.

2

Σχολικά ραντεβού

Χρειάζεσαι έναν έμπειρο συνεργάτη για τη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο ή ακόμα και τη διασκέδασή τους;

Η Taxiplon σου παρέχει, κατόπιν συνεννόησης, προγραμματισμένα ραντεβού για ασφαλή, προσεκτική και υπεύθυνη μετακίνηση των παιδιών. Μεμονωμένα ή σε συνεννόηση με άλλους γονείς, έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ραντεβού που να εξυπηρετεί τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες.

3

Μεταφορές για λόγους υγείας

Επιθυμείς συνεπή, ασφαλή και άνετη μετακίνηση σε νοσοκομεία ή διαγνωστικά κέντρα για λόγους υγείας;

Για τις περιπτώσεις που χρειάζεσαι υποστήριξη στη μετακίνησή σου για λόγους υγείας, διευκολύνσου με την Taxiplon. Όρισε ένα ραντεβού και διασφάλισε άνετη και συνεπή μετακίνηση.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK